Marknadsföring

Här finns länkar och information om oss, anpassade för våra sammarbetspartners.

Lindias logotyp

Lindias sommarkatalog

Upptäcka franska vingårdar – broschyr

Länkar (att lägga till i texter):
Förlaget: http://www.lindia.net
Upptäcka franska vingårdar: upptackavingardar.com
Författarblogg: trotzenfeldt.com 

Marknadsföringstexter

1.
Lindia startade 2004. Vi är ett växande förlag och konsultföretag, som ger ut kvalitetsböcker. Utgivningen fokuserar på reseguider, vin- och delikatess, kokböcker samt faktaböcker. Vi ordnar även vinprovningar.

2.
Vingårdsresa på egen hand är lätt, när man vet hur. I unika reseguiden Upptäcka franska vingårdar finns allt du behöver för att planera och genomföra en bilsemester genom Frankrikes vinregioner. Vi har samlat tips och berättelser från alla de större områdena. Vi förklarar allt från hur du beställer mat på en restaurang till hur du bäst sysselsätter barnen i Loire-dalen. Det finns också en parlör, och många inspirerande foton. Den passar mycket bra som present.

3.
Vi ordnar vinprovningar i Stockholm. Under en och en halv timme reser vi Frankrike runt, och upptäcker vingårdar tillsammans. Vi stannar i Alsace, Bourgogne, Rhône-dalen, Languedoc, Bordeaux, Cognac, Loire-dalen och Champagne, och beskriver både vinet och platsens särart. Vi provar också viner från några av platserna, och jämför.

4.
Vi erbjuder en nischad utgivning, för dig som skriver faktaböcker, reseguider samt vin-, delikatess- och kokböcker. Genom att vi fokuserar på några få kategorier, och därmed har mallar för deras utgivning, blir det enklare och billigare för dig, och det finns många synergieffekter att nå genom att din bok säljs med liknande böcker. Du äger alla böcker vi trycker. Vi kommer att sälja en del av dem mot provision, men de du säljer själv är helt din egendom. Vi tillhandahåller alla tjänster som är kopplade till utgivning, och du betalar ett fastpris för vårt arbete.

Kontaktinformation

Lindia Handelsbolag
Kistavägen 19
192 67 SOLLENTUNA
+46 8 684 384 10
+46 730 312980
contact @ lindia.net

Övrigt

Organisationsnummer: 969702-7259
Bankgiro: 113-2364
VAT: SE969702725901

Innehar F-skattsedel.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s